Thuis in Wonen

04_2022_LP-slider_1920x600_1

EEN FRISSE WIND
door ieder interieur

De lente is weer begonnen. Langzaamaan komt alles weer in bloei en is het tijd voor een frisse wind door je huis. Met nieuwe gordijnen kan je de hele kamer nieuw leven inblazen. Onze gordijnen zijn gemaakt van luxe stoffen van de hoogste kwaliteit. Van rijke, krachtige kleuren tot toffe, sfeervolle dessins: wij hebben het allemaal.

Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Geen probleem! Bij Voor Mooi Wonen adviseren we je graag. Daarnaast profiteer je t/m 2 april 2022 van 20% korting op gordijnen. Waar wacht je nog op? Kom snel naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

We heten je welkom
Bij RESA Voor Mooi Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
RESA Voor Mooi Wonen
Stipeplein 10|8431 WE Oosterwolde
Telefoon 0516515349|E-mail sandra@resa-oosterwolde.nl
MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00
Routebeschrijving